1000 šypsenų diena

1000 šypsenų diena vėl ADVENTICA šeimos pramogų parke!

2023 m. kovo 10 d. (penktadienį) nuo 10:00 iki 17:30 val. - 1000 šypsenų diena! Šią iniciatyvą dar pirmaisiais mūsų parko atsiradimo metais sugalvojo tėtis Jurgis - ADVENTICA parko įkūrėjas. Tai diena, skirta padėti realizuoti Lietuvoje globojamų vaikų pomėgius ir prisidėti prie jų reikšmingo laisvalaikio. Kviečiame vaikų dienos centrų grupes, neįgaliųjų vaikų centrus, socialines ir kitas iniciatyvas, kurių dėka teikiama pagalba tiems, kam ji būtina. Suprantame, kad ne visi vaikai Lietuvoje turi galimybes į turiningesnį laiko praleidimą, tad 1000 šypsenų diena norime jas praplėsti. 

Kviečiame susisiekti su mumis ir registruotis kovo 10 - ai dienai nurodant organizaciją, grupės dydį, lydinčių asmenų skaičių: [email protected].

Kviečiame Jus dalintis... Dalintis šia naujiena, dalintis savo gerumu ir prisidėti!

Verslo įmones kviečiame prisidėti prie šios iniciatyvos - dovanomis, siurprizais, parama! Šiuo klausimu rašykite tėčiui Jurgiui: [email protected]


Viskas yra žaidimas!


Ar mums pavyks surinkti 1000 šypsenų? Jūs mums pasakykite ????


P. S. Socialinė iniciatyva bus fotografuojama ir filmuojama. Dalyvaudami sutinkate, kad Jūs ir Jūsų vaiko/ų atvaizdai būtų fiksuojami ir naudojami neribotą laiką bei neatlygintinai ADVENTICA reklamos tikslais. Kiekvienas, užėjęs į pramogų parką socialinės iniciatyvos dieną, automatiškai suteikia sutikimą dėl atvaizdo naudojimo ir įamžinimo.

P. P. S. Šeimos pramogų parke ADVENTICA - pramogos be batų. Nepamirškite kojinių ir vandens troškuliui numalšinti po šėlionių :)

Susijusios naujienos

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Užsisakyti
#ViskasYraŽaidimas